Nieuwe penningmeester

Met 1 januari 2020 heeft de Stichting een nieuwe penningmeester. Onderstaand stelt zij zichzelf voor. Astrid, welkom.

Diana Los had al aangegeven met ingang van 2020 te willen stoppen met het penningmeesterschap. Na een 8-tal jaren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Tijdens een korte bestuursvergadering op 31 januari 2020 werden de financiën overgedragen. Op de eerste wedstrijd 2020 bij DC Sevenum zal Diana bedankt worden voor haar inzet en Astrid welkom geheten.

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Astrid van Zomeren en heb sinds dit jaar het penningmeesterschap over genomen van Diana. Voor sommigen een “oud” gezicht en voor anderen een nieuw gezicht.

Naast een grote liefde voor honden en alles wat daarmee te maken heeft (werk en privé) wordt ik inmiddels van cijfertjes ook heel blij. Ik weet het…., niet veel mensen snappen deze tic…maar geloof dat het bestuur nu heel blij er mee is.

Ca 16 jaar terug ben ik met de Breitensport in aanraking gekomen bij AKC Waterland in Purmerend. Naast mijn eigen hondentrimsalon, trainen, lesgeven en wedstrijden organiseren voor de vereniging ben ik ook als keurmeester voor de Breitensport verder gegaan. Geweldige tijden hebben we gehad, onwijs leuk om te doen, helaas door een vervelende privé situatie heb ik de keus moeten maken om te stoppen met dit alles.

 Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en toeval bestaat niet weten we allemaal… Dus tadaaa! Hier ben ik weer.

Blij dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan onze leuke gezamenlijke hobby.