Trieste mededeling

Vol ongeloof en verdriet moeten wij jullie in kennis stellen van het plotseling overlijden van onze Penningmeester Astrid van Zomeren.

Astrid was pas 1 jaar onze Penningmeester maar door de corona pandemie hebben we haar niet persoonlijk op een wedstrijd kunnen introduceren. Zij was echter voor velen geen onbekende binnen de Breitensport. Ruim 16 jaar geleden kwam zij op AKC Waterland in aanraking met Breitensport en werd vervolgens trainer, keurmeester en organisator van wedstrijden. Ik weet dat zij aan deze periode warme herinneringen bewaarde.

Na een periode van afwezigheid kwam zij weer bij AKC Waterland terug om kort daarna het Penningmeesterschap over te nemen van Diana Los. In deze hoedanigheid hebben we helaas fysiek niet veel contact gehad in verband met het afgelasten van alle wedstrijden.

Het bestuur verliest in Astrid een enthousiaste medebestuurder met een frisse blik op de sport. Zij zal gemist worden.

Wij wensen haar gezin, familie, vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Astrid wordt vrijdag 12 februari 2021 in kleine kring gecremeerd. Donderdagavond is gelegenheid tot afscheid nemen van 19.00 uur tot 20.00 uur:

  • Uitvaartcentrum Duin, v Maerlantstraat 4, 1813 BH Alkmaar

Correspondentieadres:

  • Morgen 22, 1841 EE Stompetoren

De crematieplechtigheid op vrijdag 12 februari 14.00 uur is uitsluitend voor genodigden maar is via een livestream te volgen:

Inloggegevens:

  • https://pci-webcast.nl
  • Plechtigheid ID: 140356
  • Wachtwoord: ce7692227024