Wedstrijd bij HS Muizenheide op 6 mei 2018

Voor de wedstrijd bij onze Belgische vrienden in Beringen (omgeving Hasselt) was dit jaar veel belangstelling met drie nieuwe deelnemers en een nieuwe veteraan. Een feit om blij van te worden.

Onder een heerlijk zonnetje is de wedstrijd goed verlopen ondanks dat elders op het terrein een wedstrijd Doggy Dance werd gehouden. Hierdoor was het gezellig druk op het terrein door de diverse toeschouwers.

Ook deze keer bleven de scores dicht bij elkaar en was, zeker bij de Aspiranten, de uiteindelijke uitslag lang onzeker. De definitieve uitslag kunt u hier vinden.

Vandaag maakte Marc Verstraeten met zijn Schotse Herdershond korthaar Indy een comeback na een lange periode van revalidatie van Indy na een nare blessure. Indy gaat echter niet meer verder in de VK-2 maar gaat door in de Veteranenklasse. Welkom terug.

Facts & Figures

19 inschrijvingen waarvan 1 afmelding

3 nieuwe deelnemers in de Aspiranten ( KC Pampus-HS Muizenheide en HS Zoete Lieve)

  • 12 deelnemers Aspiranten
  • 3 deelnemers VK-1
  • 1 deelnemer VK-2
  • 2 deelnemers Veteranen

Sportspelden

Sportspelden zijn er in goud, zilver en brons. Deze worden aan de combinatie uitgereikt bij het behalen van het aantal vereiste punten. Het overzicht kunt u vinden in de Hall of Fame.

Op deze wedstrijd mocht Sara Melotte met de Witte Herder Luna ( HS Muizenheide) haar bronzen sportspeld ophalen >1500 punten.

Promotie

Op deze wedstrijd geen promovendi. Was misschien toch iets te warm.

Clubbeker

In 2017 begonnen met de uitreiking van de wisseltrofee voor de op dat moment best presterende club a.d.h.v. gemiddelde puntentotaal per klasse. Deze wisseltrofee belandt definitief bij de club welke deze in het betreffende jaar het meest heeft gewonnen.

De wisseltrofee 2018 is vandaag uitgereikt aan:

  • Aspiranten: HS Muizenheide
  • VK-1: HS Muizenheide
  • VK-2: DC Sevenum

Lang kunnen deze clubs er niet van genieten, immers zondag 13 mei a.s. is alweer de volgende wedstrijd bij KC Pampus te Almere en dient de trofee weer ingeleverd te worden.